Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd.

Hard het werken van en het Boeken van Vooruitgang Dagelijks!

 

Eminente Kwaliteit en de Beste Dienst!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOnonderbroken Solderende Oven

Het Aluminium Solderende Oven van de netwerkriem, de Geavanceerde Solderende Oven van de Atmosfeerbescherming

Certificaat
China Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd. certificaten
China Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het Aluminium Solderende Oven van de netwerkriem, de Geavanceerde Solderende Oven van de Atmosfeerbescherming

Mesh Belt Aluminium Brazing Furnace , Advanced Atmosphere Protection Brazing Oven
Mesh Belt Aluminium Brazing Furnace , Advanced Atmosphere Protection Brazing Oven

Grote Afbeelding :  Het Aluminium Solderende Oven van de netwerkriem, de Geavanceerde Solderende Oven van de Atmosfeerbescherming

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Aojie
Certificering: Certificate of machinery an low voltage directives
Modelnummer: AJLL800, AJLL 1000, AJLL 1200, AJLL 1300

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Het hangt van de grootte en de afmeting van het materiaal af.
Levertijd: 15 werkweken - 40 werkweken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen/jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Netwerk-riem breedte (mm): 800, 1000, 1200, 1300 Totale Macht (kW): 530, 730, 850, 780.830
Koelwaterverbruik (m3/h): 6,7,8,9 Voorwaarde: Nieuwe
Garantie: Een jaar De naverkoopdienst: Ja
Hoog licht:

continuous furnace

,

furnace brazing process

Gecontroleerde Atmosfeer, Ononderbroken Aluminium Solderende Oven die, hard solderen

Overzicht

Wordt de aluminium solderende oven ontworpen voor het ononderbroken solderen van de volgende producten zoals de radiator van het aluminiumwater, oliekoeler, intercooler, kronkelige typecondensator, evaporator, parallelle stroomcondensator, gelamineerde typeevaporator, luchtkoeler van krachtcentrale onder stikstofatmosfeer enz.

 

Eigenschappen

 • Wordt het hoge prestaties vuurvaste materiaal goedgekeurd om de superieure isolatieeigenschap van de oven met laag energieverbruik te verzekeren terwijl lege lading. Het uitstekende ontwerpen en de productie van het systeem van de gasdistributie en het atmosfeergordijn van de oven verzekeren de lage consumptie van gezuiverde stikstof en bewaren de ovenatmosfeer om de productiekost te verminderen.
 • De fijne en redelijke regeling van het verwarmen van streken van het verwarmen van oven, de selectie van de hardware van hoge precisie en de geavanceerde meters van de temperatuurcontrole en de verordening van softwaregegevens verzekert de zeer hoge precisie van temperatuur die van de oven (±0.2℃) wordt gecontroleerd en temperatuurverschil (≤±3℃) van de producten in het solderen van sectie (575℃~610℃).
 • Het geavanceerde van de de netwerk-riem van de frequentieomzetting systeem snelheidscontrole realiseert de stepless transmissie van de snelheidsverandering en nauwkeurige controleruntime van werkstukken in elke het verwarmen streek om de nauwkeurige het verwarmen kromme te realiseren van aluminium het solderen.
 • De analysator van de hoge precisiezuurstof heeft een geavanceerd middel voor maatregel de atmosfeer van de geschikte aluminium solderende oven en nauwkeurig verstrekt.
 • De nevel fluxer heeft de eigenschappen van compact in ontwerp en ongecompliceerde verrichting. De nevelpijp verzekert adequate nevel op de werkstukken. De luchtventilator verzekert dat de extra stroom kan zijn wegblies.
 • Verzekeren de hoge snelheids doorgevende lucht en de hoge het verwarmen capaciteit van droge oven de delen die naar de oven gaan geen vochtigheid zullen brengen die de het solderen kwaliteit zal beïnvloeden.
 • De waterkoelingssectie realiseert de het koelen temperatuur zou kunnen worden gecontroleerd en aan het vereiste van proceskromme voldoet om de metallurgische structuur van de verbindingenboete te maken en compact.
 • De ventilator in luchtkoelingskamer heeft de eigenschappen van sterke het koelen capaciteit en met geringe geluidssterkte, is de schone en comfortabele werkomgeving van de exploitanten guaranted.
 • Het verfijnde controlerende systeem, de algemene waarschuwing en het beveiligingssysteem verzekeren de veiligheid van zowel oven als exploitanten.

Ongeveer Aojie


Begonnen in vroege jaren '90 ontwierp Xi'an Aojie en vervaardigde zijn eerste netwerk-riem gecontroleerde atmosfeer ononderbroken solderende oven. In de jaren die hebben gevolgd, heeft Xi'an Aojie geëngageerd aan onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van geavanceerde solderende ovens en behandelt materiaal thermisch. Tegenwoordig, Aojie-netwerk-riem heeft de ononderbroken gecontroleerde atmosfeer solderende oven met succes ingevoerd materiaal toe te schrijven aan zijn unieke voordelen vervangen. Solderende ovens van de Aojie worden de netwerk-riem gecontroleerde atmosfeer wijd gebruikt voor het solderen van delen van roestvrij staal, koolstofstaal, aluminium, messing en koper, enz. door de industrieën van auto, ruimte & luchtvaart, en huishoudapparaten, enz.
 

Xi'an Aojie is een volledige dienstverlener, die met de aanvankelijke technische diensten zoals haalbaarheidsstudies, faciliteitenanalyse en planning, verdergaand door materiaal productie, systeeminstallatie, ovenopstarten en exploitant opleiding beginnen.
 

Aojie heeft altijd untiringly tot doel om betrouwbare materiaal en technische ondersteuning voor klanten te verstrekken om hoogstaande en goedkope producten te vervaardigen.

 

Technische kenmerken van aluminium solderende oven

 

Processtroom van aluminium die solderen: Gezet op de delen die - (hitte het ontvetten of water het schoonmaken het ontvetten) ontvetten - solderende nevel die - drogen die - - solderen die voorverwarmen die - (onder beschermende atmosfeer) koelen - het sterke koelen – neem onderaan de delen

 

De atmosfeer in de solderende oven is significant tijdens het het solderen proces, vereist het dat de Zuurstofconcentratie onder 10 p.p.m. zou moeten zijn en trok punt is lager dan -72°C. De temperatuuruniformiteit van hetzelfde product is vooral belangrijk wanneer de het solderen temperatuur wordt bereikt, is het algemene vereiste ±3℃. De eisen ten aanzien van sommige producten zijn nog hoger

 

Hoofdkenmerken van aluminium solderende oven

 

 1. Van het bewegen van het solderen van agent, die drogend, solderend aan het koelen onophoudelijk en automatisch worden gewerkt bespuiten, die betrouwbaar de massaproduktie verzekert en de kosten zoveel mogelijk bespaart.
 2. De parameter met betrekking tot de het solderen kwaliteit zoals het drogen temperatuur, het solderen snelheid die, het solderen temperatuur, tarief, stikstofstroom en druk opwarmen zal automatisch gecontroleerd worden na het plaatsen van het programma dat de productstabiliteit garandeert.
 3. Alle belangrijke onderdelen worden verkregen globaal om de betrouwbaarheid van aluminium solderende oven te verzekeren.
 4. Demp kamer in de oven wordt gemaakt van ingevoerde roestvrij staalplaat (SUS316L) met een dikte van 8mm of meer.
 5. Keurt de aluminium solderende oven de geavanceerde automatische technologie van de temperatuurcontrole goed, is de nauwkeurigheid van de temperatuurcontrole 1°C.
 6. Het geavanceerde ontwerp van de atmosfeerbescherming van aluminium solderende oven zorgt ervoor dat N2 in de oven volledig beschermd is wanneer de solderende oven in verrichting is, en de hoeveelheid N2 is minimum.

Aluminium het Solderen Ovenparameters

 

Model

Netwerk-riem Breedte (mm)

Efficiënte Gebruikende Ruimte

(W×H) mm

Standaardconfiguratie Totale Macht

N2Consumptie

m ³ /h

Koelwaterverbruik
AJLL800 800 700×200 Ont*vetten-nevel-drogen-soldeert 530 50 6
AJLL1000 1000 900×200 730 60 7
AJLL1000 1000 900×200 850 80 8
AJLL1200 1200 1100×200 780 70 8
AJLL1300 1300 1200×200 830 80 9

 

 

                   

Contactgegevens
Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd.

Contactpersoon: aojie

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)