Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd.

Eminente Kwaliteit en de Beste Dienst!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd.

Certificaten
China Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd. certificaten
China Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd.

1 2
Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd. Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd.
Aojiebedrijf Plant

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Aojie
Aantal werknemers : 160~190
Jaarlijkse omzet : 20000000-250000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 80% - 90%

Is Elektrisch Co. van de het Verwarmende Materiaaltechniek van Xi'anaojie, Ltd een eerste fabrikant van netwerk-riem gecontroleerde atmosfeer ononderbroken solderende ovens en industrieel behandel systemen thermisch.


Begonnen in vroege jaren '90, ontwierp Xi'an Aojie en vervaardigde zijn eerste netwerk-riem gecontroleerde atmosfeer ononderbroken solderende oven. In de jaren die hebben gevolgd, heeft Xi'an Aojie geëngageerd aan onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van geavanceerde solderende ovens en behandelt materiaal thermisch.

 

Tegenwoordig, Aojie-netwerk-riem heeft de ononderbroken gecontroleerde atmosfeer solderende oven met succes ingevoerd materiaal toe te schrijven aan zijn unieke voordelen vervangen. Solderende ovens van de Aojie worden de netwerk-riem gecontroleerde atmosfeer wijd gebruikt voor het solderen van delen van roestvrij staal, koolstofstaal, aluminium, messing en koper, enz. door de industrieën van auto, ruimte & luchtvaart, en huishoudapparaten, enz.


Om de ruimte & luchtvaartindustrie te dienen, ontwikkelde Aojie hoge, midden en lage temperatuur hoge precisie de elektrische het verwarmen ovens van de autobodem die aan de vereisten van de temperatuuruniformiteit die door de Militaire Specificaties van de V.S. worden geplaatst voldoen.


Aojie ontwikkelde BAB-ook productielijnen voor de productie van stators en rotoren van hoog rendement en macht bezuinigde motoren.


Xi'an Aojie is een volledige dienstverlener, die met de aanvankelijke technische diensten zoals haalbaarheidsstudies, faciliteitenanalyse en planning, verdergaand door materiaal productie, systeeminstallatie, ovenopstarten en exploitant opleiding beginnen.


Aojie heeft altijd untiringly tot doel om betrouwbare materiaal en technische ondersteuning voor klanten te verstrekken om hoogstaande en goedkope producten te vervaardigen.

 

Sommige van onze klanten zijn als volgt:

                           China Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

                                    

 

Contactgegevens
Xi'an Aojie Electric Heating Equipment Engineering Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Echo Ma

Fax: +86-029-33187564

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)